avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Regulamentul nr.271/25.09.2015 pentru Gimnaziu cu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Regulamentul nr.271/25.09.2015 pentru Gimnaziu cu privire la Organizarea si desfasurarea Olimpiadei de Limba si Literatura Romana -gimnaziu- este in vigoare si se aplica sau se aplica doar pentru

Va rog sa ma lamuriti cu privire la doua aspecte si anume:
1. Regulamentul nr. 271/25.09.2015 cu privire la organizarea si desfasurarea Olimpiadei de Limba si Literatura Romana - Gimnaziu- este in vigoare ?
2. Daca pe site-ul ISJ, acest regulament apare ca aplicabil si nu se respecta un articol din acesta, se considera o incalcare a legii?
3. Unde este publicat acest regulament emis de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice -Directia Generala Invatamant Preuniversitar?
Cel mai recent răspuns: sesa10 , utilizator 20:14, 12 Martie 2016
Regulamentul nr. 271/25.09.2015 cu privire la organizarea si desfasurarea Olimpiadei de Limba si Literatura Romana este in vigoare.

Il gasiti aici
[ link extern ] .
Multumesc . Cu tristete, am ajuns sa invat pe de rost Cap. IV-Evaluarea, cap 2 si 3 din acest regulament specific-271/25.09.2015, deoarece de la acordarea unui punctaj initial de 102 puncte (aproape de limita de participare , adica 100 puncte conf. art. 18 din acelasi regulament) un concurent a ajuns, peste noapte, la un punctaj dupa contestatie de 114 puncte. Este vorba de Olimpiada de Limba si Literatura Romana-Gimnaziu, faza judeteana iar, in urma acestui fapt, fiica mea a fost descalificata de la faza nationala . Ea a primit un punctaj de 113 puncte din 120 cat era maxim. Am depus o cerere la ISJ in care am cerut o reevaluare a lucrarii fiicei mele si o comparare a celor doua , in ideea de a pleca mai departe cel mai bun concurent . Mi s-a spus ca nu exista nici un cadru legal pt. a face acest lucru. Pentru ca nu-mi venea sa cred ca peste noapte, o lucrare bunicica se poate transforma intr-una geniala , am inceput sa studiez acest regulament. Nu am ramas prea uimita sa constat ca este vorba de o incalcare a cap. IV-art.14, alin 2 si 3 cu privire la evaluare. Binenteles ca am depus din nou cerere la ISJ si am fost amanata pana pe 17 martie. Ce ar trebui sa fac in acest caz ?
Ca o mica observatie, presedinta comisiei de evaluare care nu a promovat examenul de management si legislatie scolara pentru postul de inspector general , s-a retras in timpul concursului pentru a nu i se afisa nota si drept rasplata a fost promovata pe functia de inspector general adjunct. La ce sa ma astept ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de merit roman rodica roman rodica buna! sunt roman rodica si sunt invatatoare la scoala generala nr.1 lupeni. mi-am depus dosar ptr. obtinerea salariului de merit, conform metodologiei in ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad angajat contractual 2012 dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb in cazul in care un angajat care a promovat in anul 2009 in urma dobandirii studiilor superioare in anul 2012 poate sa promoveze ... (vezi toată discuția)
Admitere clasa a v-a Anca Tampa Anca Tampa Buna ziua, Am un fiu in clasa a IV-a care a dat admitere la o clasa de performanta, creata in scoala generala la care se afla. A luat acest examen si ... (vezi toată discuția)