avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul de merit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul de merit

buna! sunt roman rodica si sunt invatatoare la scoala generala nr.1 lupeni. mi-am depus dosar ptr. obtinerea salariului de merit, conform metodologiei in vigoare. in unitate au fost acordate 8 locuri. conform actelor doveditoare, am obtinut al 4-lea punctaj . dar nu am primit salariul de merit, deoarece consilul de administratie a hotarat , dupa propria lege, sa dea la invatatori doar unul. mi s-a mai explicat ca fiecarui cadru didactic i-au pus in plus cate 20 de puncte, ptr. ca fiecare contribium la prestigiul scolii si ptr. ca sa nu fie prea mici punctajele obtinute de noi, sa nu ne facem de rusine la inspectorat.:D am depus contestatie, deoarece conform art 17 din prezenta metodologie se acorda pe baza de punctaj, nu dupa favoritisme, asa cum au facut ei! si , pentru ca am facut imprudenta sa fac contestatie, m-au pus ei la punct, aplicand o noua lege proprie si de data aceasta:=D> mi-au luat cele 20 de puncte.! si asa tot as fi luat, chiar lasandu-le celorlalti! dar au mai pus in plus unora , asa ca sunt prima sub linie! d-na director kasza maria mi-a spus binevoitoare ca asa au vrut colegii mei ... iar acestia arata cu degetul spre conducerea scolii! ce mai oameni! sunt toti o apa si un pamant! in concluzie, la mine punctajul incepe de la 0, la altii de la 20. nici macar nu stiu ca au depasit astfel cele 100 puncte, care reprezinta maximul . oricum , planeaza o confuzie: punctajele unora sunt mult umflate!bine ca urmatoarea contestatie nu le -o mai adresez lor, ca sigur as ajunge la minus, la nr. negative!!!!:O
Cel mai recent răspuns: roman rodica , utilizator 19:01, 7 Ianuarie 2009
O reclamatie la inspectorat ar putea rezolva problema modalitatii in care se realizeza evaluarea in scoala respectiva. Depinde de dvs. daca doriti sa porniti un razboi, o reclamatie cu privire la corectitudinea persoanelor abilitate cu evaluarea va poate atrage ura tuturor.
multumesc, asa este! dar oricum razboiul a inceput din vina lor, nu a mea! ce se intampla daca se faceau reduceri de activitate si procedau la fel? ura si-au demonstrat-o!
trebuia sa depuneti o cerere de contestatie
directorul unitatii dadea decizie pentru formarea unei noi comisii care va analiza dosarul
daca aveti trimiteti-mi si mie fisa de evaluare pe care spun ei ca au elaborat-o in consilul de administratie
adresa mea este mironmhl@yahoo.com
1.de ce se acorda 1 salariu de merit la invatatori? din cate stiu se acorda in nr. egal ptr. fiecare categorie de salariati.
2.contestarea hotararii CA,presupun ca CA a decis, se face la forul superior ,recte I.S.J. cu sanse mari de rezolvare favorabila,daca sunt corecti.
3. Persoanele competente sunt incompetente cu pupatul in bot.asta arata hotararea CA din unitatea scolara .
Capul plecat sabia nu-l taie,il sfarama manerul.
Eu nu am mai depus dosar de 8 ani,chiar daca am facut parte din CA. imi este scarba de mizerabilii astia de directori numiti pe criterii politice si fara nici o realizare profesionala. Cine-i prost in meseria lui se face Director, Primar, Senator/ Deputat,orice altceva decat sa-si faca meseria pe care o are scrisa pe diploma.
multumesc mult celor care au luat la cunostinta de problema mea. am depus contestatie la isj hd si la minister.as fi vrut sa ii dau in judecata, dar inca nu se poate. am incredere in inspectorat .in ceea ce-i priveste pe colegii din C.A. sa se roage sa rezolve contestatia inspectoratul ,altfel ajung in instanta! .sa se mai roage si ei ca si eu i-am rugat sa respecte legea, sa nu ma puna pe drumuri! mai vedem.... LA MULTI ANI! tuturor celor care iubesc dreptatea si corectitudinea!

Alte discuții în legătură

Legea invatamantului - ambiguitati DanaDeac DanaDeac Voi descrie o situatie concreta dintr-o unitate scolara referitoare la miscarea personalului didactic, situatie in care noua Metodologie permite luarea ... (vezi toată discuția)
Pretransfer cadre didactice 2015-neacordarea acordului scolii monicachifor monicachifor Sunt un profesor care a participat la etapa de pretransfer sesiunea 2015. Conform metodologiei in vigoare am depus un dosar (cu toate actele necesare) la ... (vezi toată discuția)
Intimidare si constrangere Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul incident. Un candidat din invatamant, si-a depus dosarul in vederea unui transfer la o scoala, urmand ca sa tina o ... (vezi toată discuția)