avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua,

As dori sa stiu daca sunt angajata la doua firme diferite,informatiile privind salariul si orele lucrate la fiecare firma,sunt confidentiale sau au acces la ele ambele firme.
Adica daca firma nr 1 poate vedea salariul si programul de la firma nr 2.

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Ioanaaaa91 , utilizator 13:33, 10 Martie 2016
Firma 1 nu poate vedea in REVISAL angajatii firmei 2.
Multumesc frumos pentru raspuns.:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - inregistrare contract ang10 ang10 Buna ziua, Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se ... (vezi toată discuția)
Istoric locuri munca viu viu Poate noul angajator sa vada (in REVSAL, sau alt program) locurile de munca unde am fost angajata si perioadele;si, de asemenea perioadele cand am fost in ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca cu 8 ore fiecare? ovidiussmmi ovidiussmmi Buna ziua....Lucrez la o firma de la care as vrea sa imi dau demisia,dar in prima faza as vrea sa intru in concediu de odihna, timp in care ma duc la al doilea ... (vezi toată discuția)