avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Portare esuata persoana juridica Telecom
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Portare esuata persoana juridica Telecom

Buna ziua. La inceputul lunii Noiembrie 2015 am hotarat sa fac o portare de la Vodafon la Telecom, abonamentul fiind pe persoana juridica. Am semnat un contract de portare, am primit un numar provizoriu/ SIM pina la realizarea portarii (cel mult 7 zile conform contractului), urmand ca in cateva zile sa primesc si un telefon. Au urmat o serie de probleme legate de activarea numarului provizoriu, in sensul in care compania nu a fost capabila sa activeze SIM-ul respectiv in perioada de 7 zile, deasemenea in perioada aceasta, nu am intrat in posesia telefonului, ulterior datorita situatiei, le-am comunicat ca renunt la portare, m-am intalnit cu agentul companiei dupa circa 20- 25 de zile inmanandu-i cartele SIM primita. La inceputul lunii ianuarie am inceput sa primesc facturi de la Telecom. Am facut o reclamatie prin care le-am cerut sa nu mai trimita facturi, deoarece portarea nu s-a realizat, nu am un telefon nici macar un SIM de la ei, in schimb primesc facturi. Motivul pentru care ei emit in continuare facturi este acela ca, in cazul in care portarea nu se realizeaza ei considera acest contract ca unul standard pe numarul provizoriu emis de ei, Deasemenea ei sustin ca, cartele SIM a fost activata in ultima zi din cele 7 conform contractului, desii in momentul in care am inmamat SIM-ul agentului acesta nu era activ.Intrebarea mea e, ce ar trebuii sa fac, ca oamenii astia sa nu i-mi mai emita facturi, solutia lor fiind aceea de a-mi trimite SIM-ul si telefonul mobil, cu o intarziere de 4 luni, ceea ce e inacceptabil .
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:33, 10 Martie 2016
aveti PV de predare a simului neactivat? adica sa fie mentionat acest lucru? cred ca contractul putea fi denuntat in interiorul celor 30zile de la semnare, asa.... cred ca va vor plimba mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)