avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Depunere declaratie pentru apartament inchiriat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Depunere declaratie pentru apartament inchiriat

Pentru un apartament proprietate personala care este inchiriat pentru Cabinet Europarlamentar, trebuie completat tabelul din noua lege fiscala si depus la Primarie pentru recalcularea impozitului pe chirie?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:44, 11 Martie 2016
Trebuie să depuneți la primărie declarația ITL001 pentru calculul impozitului pe clădire
Citiți acest articol(găsiți detalii privind completarea formularului)
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este baza legala privind obligatia depunerii la primarie a declaratiei model 2016 itl001 pentru stabilirea impozitului pe cladiri ? elia8 elia8 Buna ziua, Va rog mult sa imi spuneti care este baza legala care ma obliga pe mine in calitate de persoana fizica proprietar al unui apartament inchiriat ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire destinatie mixta pladana pladana In cazul unei cladiri cu destinatie mixta unde fizic se pot delimita spatiile dar nu exista nici un document din care sa rezulte suprafata folosita in scop ... (vezi toată discuția)
impozit pentru apartamentul inchiriat de ,,cabinet individual de psihologie" Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. Eu in calitate de ,,Cabinet individual de psihologie ....(numele meu ( Y ))\", am închiriat un apartament de la 2 proprietari, anume x și y, ... (vezi toată discuția)