avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrarea in contabilitate a documentatiei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrarea in contabilitate a documentatiei

Buna! Am primit o factura care contine ,, intocmire documentatie PSI 2016 " in valoare de 9000 lei . Cum o inregistrez? este corect 628 = 401 ?? Cineva imi punea sa o inregistrez pe mijloace fixe ??? pentru ca este o valoare mare.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:28, 10 Martie 2016
E bine prin contul 628.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare corecta factura mijloc fix + ob de inventar GBC GBC Buna ziua! Cum sa inregistrez corect in contabilitate o factura care pe care figureaza, un mijloc fix, un obiect de inventar, o taxa de suport, toate cu ... (vezi toată discuția)
Avans motorina cont 4091 florina123 florina123 Buna ziua! Daca puteti sa ma ajutati cu acest cont 4091 deoarece nu l-am folosit pana acum. Nu am avut pana acum card de motorina. 1. am platit un avans ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou bonus georgi24ro georgi24ro am incheiat cu o societate un contract furnizare tichete de masa. primesc bonus in tichete cadou 5% din valoarea tichetelor de masa. am incheiat pentru asta un ... (vezi toată discuția)