Am o problema mare pentru mine, pentru ca de cateva zile nu mai am liniste, nici in casa, nici in curte, nici ziua, nici noapte. Este cumplit! In saptele casei mele, s-a deschis o firma de transport marfa ( cu microbuze). Este o galagie infernala, in oricare moment al zilei. Eu am gard comun cu ei. Nu ar fi trebuit sa imi dau acordul pentru ca ei sa isi poata infiinta firma? Nu sunt doar eu afectata, mai sunt vreo 4 vecini, care avem gardul comun cu ei. Nu stim ce sa mai facem! Cum ne putem recapata linistea? Este vreo lege care ne poate ajuta? Ajutor!! Este legala infiintarea unui parc auto intr-un cartier, si intre case??
Precizez ca inainte pe acel teren a fost o firma de curierat, dar a dat faliment...
Solicitati informatii la primarie privind conditiile in care au obtinut autorizatia de functionare si puteti face o sesizare si la garda de mediu cu privire la poluarea fonica si eventual atmosferica (gaze de la esapament, etc.). Dar daca relatati ca a mai fost pe aceeasi lcoatie o firma de curierat care in mod sigur detinea mai multe autovehicule este greu de apreciat daca veti avea sanse de succes. Dar puteti incerca!