avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va salut. Ma confrunt cu următoarea problema: ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va salut. Ma confrunt cu următoarea problema: locuiesc in zona ...

Va salut. Ma confrunt cu următoarea problema: locuiesc in zona rurala, intr-un sat si am un vecin cu care am frecvent probleme din cauza galagiei si a comportamentului incalificabil uneori, de care da dovada frecvent .
Mai nou am probleme din cauza ca, cainii pe care o tine in curtea lor nu ne lasa sa ne odihnim noaptea. Mai nou a adus si un pui de catea, si din cauza caruia nu mai dormim noaptea de aproape o saptamana... . Casa noastra este foate aproape de curtea lor - aprox. 1 m . Desi am construit un gard de 2.5 m inaltime ca sa scap de galagia "furnizata" de ei, mirosul insuportabil cateodata si "poluarea fonica" atat in timpul zilei cat si noaptea, tot trebuie sa o induram . Am incercat sa o conving sa faca ceva, sa rezolvam aceaste probleme, dar din pacate da din umeri si povestea de cosmar continua din noapte in noapte . Aveti vreo idee la cine sa apelez : primarie sau la politie pentru tulburarea linistii atat in timpul zilei cat si noaptea . O mentiune importatnta ca terenul si casa in care stau ei ( o familie de 7 persoane) nu este in proprietatea lor - este pe numele bunicilor decedati - nu este facut sucesiunea... Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:13, 30 August 2022
Buna ziua!
Nu are importanta ca sunt sau nu proprietari.Important este sa aiba bun simt.Faceti reclamatie la politie.
Fiind in zona rurala,este problema delicata deoarece cainii sunt detinuti pentru asigurare securitate proprietate
Daca amiabil nu puteti solutiona,pentru disconfortul olfactive aveti dreptul sa sesizati autoritaea sanitara
Po;itia,mai ales cea rurala nu se implica in solutionarea d eastfel de spete
Puteti sesiza official poltia teritoriala departamentul animalelor ,care conditionat de interesul agentilor constatatori pot aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea liniștii publice Pink Floyd 1234 Pink Floyd 1234 Acum doi ani, am adoptat un câine de talie medie. Este cuminte și afectuasă. Pe la 2-3 luni, ne-am mutat în altă parte. Vecinii mei dragi și scumpi, ... (vezi toată discuția)
Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului latra toata noaptea mireteo mireteo Buna ziua, am o problema, ieri as fi zis mica dar azi a devenit mareeee. Vecinul are un caine ce latra toata noaptea. Latra la oamneii care trec pe strada, la ... (vezi toată discuția)