avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cainele vecinului latra toata noaptea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cainele vecinului latra toata noaptea

Buna ziua, am o problema, ieri as fi zis mica dar azi a devenit mareeee.
Vecinul are un caine ce latra toata noaptea. Latra la oamneii care trec pe strada, la masinile care trec pe drum si cred ca si la musca ce trece prin fata, nasului...
De doua nopti, ii da drumul sa alerge prin toata curtea, problema este ca vine in fata curtii si latra, la peretele si geamul camerei mele ca este langa poarta lui si-i deranjeaza pe cei care dorm acoloX-(. Pe ce baza pot sa-i cer vecinului sa-si tina cainele in curtea din spate, deoarece el invoca faptul ca este batran (cca.85 ani) si-i este frica sa-si tina cainele in spate.
Cu tot respectul pentru varsta d-lui, dar nu mai functionam a doua zi de oboseala din cauza faptului ca nu ne odihnim noaptea :O.
Multumesc anticipat celor care-mi raspund chiar daca nu pare o problema prea mare.:sorry:
Cel mai recent răspuns: mireteo , utilizator 15:19, 16 Octombrie 2013
In conditile in care proprietarul isi lasa liber patrup[edul strict in proprietate,este dificil al determina sa ii impuna locatie fixa
Ca sa scapati de neajunsuri,analizati oportunitatea ca in zona comuna,de gard sa aplicati pe proprietatea dvs policarbonat astfel incat patrupedul sa nu mai poata sesiza eventuale persoane,miscari ,etc astfel incat cu timpul nu va mai avea interes sa revina in respectiva zona
Problema este ca lasa cainele in curtea din fata, unde se afla poarta ce da la strada si la drum. Stand aproape de iesirea din oras este un drum circulat, deci sesizeaza pe toti si toate :sorry:
Iar eu aud prin peretele ce da inspre curtea lui iar geamul este inspre strada . Daca ar tine cainele doar in curtea din spate, spre gradina, ar fi oarecum o.k.
Cu tulburarea linistii in orele de somn cum e. Nu mai exista?! El nu aude cainele acolo unde doarme dar noua, se poate spune, ca ne latra la geam.
Eu nu-mi las cainele in curtea din fata deoarece vecinul din spatele casei are un copil mic de nici 1 an. In afara de bunul simt (care se pare ca nu exista) ce-i pot cere. Si copilul meu merita liniste noaptea cand doarme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice mayte_22 mayte_22 Buna ziua, Revin frecvent pe acest site pentru a ma documenta si a fi la curent cu noutatile, dar si pentru a afla sau oferi raspunsuri la numeroase aspecte ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)