avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Deranjarea Liniștii Publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Deranjarea Liniștii Publice

Acum doi ani, am adoptat un câine de talie medie. Este cuminte și afectuasă. Pe la 2-3 luni, ne-am mutat în altă parte.
Vecinii mei dragi și scumpi, s-au gândit să ne enerveze cerându-ne câinele. Nu mă deranjează că au un copil cu probleme de comportament, da' mi-au învățat câinele să deranjeze. Când vin de la școală, fata lor aleargă și câinele meu latră.
Vreau să vă spun că vara e dificilă odihna aici. De la 8 dimineața, când soarele e de o suliță pe cer, până 7-8 seara deranjează.
Ce pot să fac? I-am spus să nu mai facă gălăgie, da' mama ei s-a răstit la mine că o cert. Vara asta trebuie să fiu aici, sunt foarte ocupată.
Țin să menționez, locuim într-o zonă foarte bună a orașului. Chiar deloc nu e poluare fonică.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Pink Floyd 1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pink Floyd 1234 , utilizator 08:58, 6 Martie 2019
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati varianta asigurarii izolarii fonice a apartamentului

ynocentta a scris:

Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati varianta asigurarii izolarii fonice a apartamentului

La curte stau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Dreptul la liniste bogdan cristea bogdan cristea SPUNETI-MI,VE ROG,CE POT FACE IN SITUATIA IN CARE,LOCUIESC IN MUNICIPIUL SUCEAVA,INTR-UN CARTIER CU CASE. In spatele casei,chiar sub peretele casei,vecinul ... (vezi toată discuția)