avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

Am inchiriant un apartament unei persoane juridice, (eu=persoana fizica) - ptr locuit. Persoana in cauza a plecat din locuinta, "uitand" sa-si plateasca datoriile aferente - intretinere, lumina, etc, nu mi-a predat a doua cheie a apartamentului; La semnarea contractului, apartamentul se gasea in stare perfecta - fiind prima persoana care il inchiria dupa renovare totala; la parasirea acestuia, ap e deteriorat. Contractul a fost inregistrat la Admin fin dar in mom in care chiriasul a parasit imobilul am anuntat AF ca ap nu mai este inchiriat. Am dat in judecata chiriasul ptr recuperarea datoriilor, ptr distrugere, ptr plata chiriei pana in ultima zi de contract si a cheltuielilor de judecata. Ce sanse am sa-mi recuperez pagubele? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 15:03, 6 August 2009
Aveţi aceleaşi şanse pe care le are orice creditor al respectivei persoane juridice. Adică, mari dacă respectiva persoană are venituri şi bunuri în patrimoniu, respectiv mici sau foarte mici dacă invers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirii mihaelasoltinschi mihaelasoltinschi Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)
Proprietarul solicita reparatii dupa 3 luni de la desfiintarea contractului Ionutbog Ionutbog In luna septembrie 2013 am incheiat un contract de inchiriere (facut de mana si nedeclarat la fisc) pt un ap. cu o camera pe o perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)
Apartament inchiriat :chiriasul nu a platit facturi vali2895 vali2895 O ruda mai indepartata a inchiriat un apartament acum 6 luni .(cu contract inregistrat).Problema e ca proprietarul apartamentului a plecat din tara in aceste 6 ... (vezi toată discuția)