Buna seara! Va cer ajutorul cu niste informatii, aveam dreptul la CCC pana pe 20 mai 2016, insa ieri 09.03.2016 mi-am dat demisia de la locul de munca din care am intrat in CCC, pentru a ma angaja in alta parte, tot ieri , pe data de 09.03.2016. Din motive contractuale angajarea nu a mai avut loc... intrebarea : mai pot beneficia de indemnizatie pana in luna Mai cand se incheie de drept CCC-ul? Mentionez ca nu am facut nici o cerere de suspendare a CCC-ului. Va multumesc anticipat!
Dreptul de a beneficia de C.C.C. este conditionat de ce se intampla inaintea nasterii copilului iar nu in timp ce se beneficiaza de acest drept. Chiar daca intrerupeati C.C.C., aveati dreptul sa-l reluati.
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC, chiar daca raportul de munca a incetat.
Numai daca ati fi beneficiat de stimulentul de insertie , atunci plata acestuia inceta ca urmare a nerealizarii de venituri supuse impozitului pe venit , deoarece c.i.m. a incetat.
Deci stau linistita ! imi faceam griji ca am mers pe incredere si mi-am dat demisia de la vechiul job, si nu s-au respectat termenii contractuali la noul job! va multumesc din suflet pentru informatii!