avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluarea CCC-ul dupa demisie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluarea CCC-ul dupa demisie

Buna seara! Va cer ajutorul cu niste informatii, aveam dreptul la CCC pana pe 20 mai 2016, insa ieri 09.03.2016 mi-am dat demisia de la locul de munca din care am intrat in CCC, pentru a ma angaja in alta parte, tot ieri , pe data de 09.03.2016. Din motive contractuale angajarea nu a mai avut loc... intrebarea : mai pot beneficia de indemnizatie pana in luna Mai cand se incheie de drept CCC-ul? Mentionez ca nu am facut nici o cerere de suspendare a CCC-ului. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sircuanda , utilizator 08:46, 11 Martie 2016
Dreptul de a beneficia de C.C.C. este conditionat de ce se intampla inaintea nasterii copilului iar nu in timp ce se beneficiaza de acest drept. Chiar daca intrerupeati C.C.C., aveati dreptul sa-l reluati.
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC, chiar daca raportul de munca a incetat.

Numai daca ati fi beneficiat de stimulentul de insertie , atunci plata acestuia inceta ca urmare a nerealizarii de venituri supuse impozitului pe venit , deoarece c.i.m. a incetat.
Deci stau linistita ! imi faceam griji ca am mers pe incredere si mi-am dat demisia de la vechiul job, si nu s-au respectat termenii contractuali la noul job! va multumesc din suflet pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am fost în concediu pentru creșterea copilului pana ... scufitza1989 scufitza1989 Bună ziua! Am fost în concediu pentru creștere copilului pana pe data de 25.09.2022, copilul având certificat pt handicap pana pe data de 21.09.2022. Am ... (vezi toată discuția)
Demisie in timpul concediului de crestere copil anamariaholban anamariaholban Buna ziua, In caz de demisie se mai poate beneficia, dupa acceptarea demisiei, de plata concediului pt crestere copil? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)