Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de vanzare de produse second-hand pe diverse site-uri.
Am cumparat recent cateva produse de pe un site din afara si as vrea sa le vand pe site-uri in Romania pentru a scoate un mic profit. Profitul per produs este in jur de 40-50 lei , dar daca vand 10-12 produse, se aduna cativa bani. Mentionez ca produsele vor fi vandute ca fiind second-hand , nu noi. Doresc sa fac acest lucru pentru a vedea daca pot scoate profit si pentru a strange fondurile necesare pentru a-mi deschide un magazin online.
Intrebarea mea este cum pot desfasura aceasta activitate legal? Este nevoie sa-mi fac o firma? Presupun ca trebuie sa platesc un impozit pentru bani obtinuti din vanzarea produselor.
Imi cer scuze daca postez intrebarea intr-o categorie gresita a forumului sau daca intrebarea a mai fost postata. Este prima oara cand postez pe forum.
Va multumesc.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.