avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata cu card online-pachet nesosit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata cu card online-pachet nesosit

Am facut o plata cu cardul Visa-euro pe un site de imbracaminte din strainatate.
Banii au fost retrasi din contul meu dar pachetul nu a sosit cu toate ca ei sustin ca pachetul a fost expediat acum doua luni.
Din experienta , la alte achizitii online,banii au fost doar blocati in cont si retrasi in mometul sosirii pachetului.
Am facut sesizare la banca dar au zis ca trebuie sa astept 45 zile lucratoare pana iau contact ei cu comerciantul dar ca sunt slabe sanse sa recuperez suma.
Ce ar trebui sa mai fac pentru a recupera suma?
Cel mai recent răspuns: Michelline13 , utilizator 13:18, 11 Martie 2016
Poate va ajuta banca. Daca nu reusesc, sunati-i sau scrieti-le celor de la Centrul European al Consumatorilor Romania:
[ link extern ]

Poate va ajuta macar sa identificati institutia corespondenta ANPC din tara respectiva.
Pe site-ul pe care ati facut comanda nu sunt informatii despre cum si unde se pot adresa plangerile consumatorilor?
Din pacate nu cred ca ma poate ajuta Centrul European al Consumatorilor Romania deoarece site-ul de pe care am comandat este din USA ,cu toate ca banii mi-au fost retrasi de la o filiala din Anglia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi dati un sfat. recent, pe 27 decembrie ... dorin64 dorin64 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat. Recent, pe 27 decembrie 2022, am avut nevoie de un model de CV de pe net, am gasit, pe site-ul CVmaker.ro. Dupa ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune online-achiziție bunuri site din străinătate. visancatalin visancatalin Am găsit un site cu piese auto din UK care avea produsele de care eu eram interesat. Comand produsele și încerc să plătesc cu cardul prin de PayPal, numai ... (vezi toată discuția)
Deschidere proces recuperare prejudiciu caut avocat mevyo10 mevyo10 Am achiziționat din Anglia un Jacuzzi prin o firma de curierat din Suceava .Am plătit factura pentru acesta și transport. Am fost păcălit ca acest jacuzzi ... (vezi toată discuția)