avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vouchere de vacanta

Buna dimineata, intrebarea mea este urmatoarea: se acorda sau nu vouchere de vacanta pe anul 2016?
Este obligatorie acordarea voucherelor de vacanta?
Este stopata marirea de salarii, acordarea de tichete de masa sau prime pe anul 2016?
Daca societatea la care lucrez are data o hotarare CA la prima sedinta a lunii ianuare prin care se spune ca se vor majora salariile incepand cu 1 ianuarie in limita fondului de salarii aprobat in BVC 2016 si salariile nu s-au marit nici acum nu este o problema?
Tin sa mentionez ca societatea la care lucrez este o fosta regie transformata in SA care apartine de Consiliul Local dar care se finanteaza din bani proprii.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 11 Martie 2016
Pentru sectorul bugetar nu se acorda vouchere de vacanta in 2016.
dar sunt stopate si maririle de salarii?acordare tichete de masa?
si cum este cu decizia CA data pentru marire de salarii dar ne pusa in aplicare?
Bugetarii nu pot să beneficieze de tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanţă şi premii în anul 2016, potrivit OUG 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare.

Potrivit OUG 8/2009, instituţiile publice definite conform Legii nr. 500/2002privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi instituţiile publice locale definite conform Legii nr. 273/2006privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanţare şi subordonare, inclusiv cele care se finanţează integral din venituri proprii, care încadrează funcţionari publici şi/sau personal prin încheierea unui contract individual de muncă, după caz, acordă, în condiţiile legii, prime de vacanţă numai sub forma voucherelor de vacanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de concediu dancucasiana dancucasiana As avea o nelamurire cu noua lege cu primele de concediu,sotul meu lucreaza la apa-canal,adica la stat,ar beneficia de vocherul de vacanta,adica sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanţă eduardvl eduardvl Buna ziua, Avem urmatoarea speta: Conform prevederilor OG 29/27.08.2013, la art. 5 alin. 2 se stipulează că: \\\\"[b]În bugetele pe anul 2014[/b] ale ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat ca si salariatii institutiei noastre sa beneficieze de aceste tichete de masa ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Toti salariatii din cadrul institutiei publice in care lucrez vor sa beneficieze de bonuri de masa. Institutia publica are angajati doar ... (vezi toată discuția)