avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare apartament
Discuție deschisă în Executare silită

executare apartament

Buna ziua
Daca o persoana are drept de habitatie pe 1/2 din imobil si este de acord ca imobilul sa fie ipotecat in intregime ( adica si partea lui din imobil) , imobilul odata vandut la licitatie , va mai fi afectat de acest drept de habitatie sau se radiaza odata cu adjudecarea?

Alte discuții în legătură

Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
Validitate licitatie executare silita in caz de litigiu intre banca si partea executata poseidon poseidon Buna Ziua, Am urmatoarele intrebari: Am cumparat prin licitatie publica de la o Banca un spatiu.Dupa licitatie/adjudecare, fostii proprietari ai spatiului ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat la banca andrei987ro andrei987ro Buna ziua, Finantele scot la vanzare la licitatie un apartament cu pretul de 60.000 lei. Este la al III-lea termen, adica la 50% din pretul de evaluare. ... (vezi toată discuția)