Acum 5 luni de zile am amenintat o persoana cu privire la moarte.Aceasta mi-a facut plangere la politie, unde mi-au fost luate declaratii. Pe proba video sunt si martori , care ma indica si ei ca vinovati. I-am mai amenintat si dupa ce s-a intamplat ca ii omor si ii bat. Apoi in cateva zile am primit o citatie ca sunt inculpat . Am fost dimineata sa dau declaratii, iar de atunci, nu i-am mai raspuns nici politistului la telefon si nici nu am mai fost acasa. Stau la cineva. Ce sa fac in continuare multumesc.
Am mai luat de la acestia o amenda acum 3 ani de vreo 500 lei pentru amenintare si am platit-o in rate.
-nu cred ca pt amenintari vei fi arestat (nefiind printre cele mai grave infractiuni) dar nici fuga nu e o solutie buna.Cand fapta e probata sunt foarte bune institutiile : recunoasterea vinovatiei/ acordul de recunoastere. Procedura simplificata (recunoasterea vinovatiei) are ca urmare reducerea limitelor de pedeapsa si atunci sanctiunea penala e mult diminuata.
daca i ati afectat onoarea/demnitatea/reputatia puteti fi condamnat si la daune morale ...care daca nu vor fi achitate amiabil pot fi recuperate silit prin poprire pe salariu.....
Incercati sa mergeti insotit de avocat la politie ca sa vedeti ce se poate face.
Daca va sustrageti de la urmarirea penala va faceti rau si va complicati existenta.