avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt din orasul Roman judetul Neamt si doresc sa dau ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt din orasul Roman judetul Neamt si doresc sa dau in judecata ...

Sunt din orasul Roman judetul Neamt si doresc sa dau in judecata pe Guvernul Romaniei, MAPN, SRI, Spitalul Roman, Politia Roman. pentru a le cere despagubiri vreo 5-10 milioane lei pentru daune morale aduse demnitatii si reputatiei dar si pentru vatamari ale integritatii fizice si psihice. Unde trebuie sa deshid procesul la Tribunalul Neamt?
Nu a obținut nimeni astfel de sume va faceți speranțe degeaba..Chiar daca onoarea dvs e bineinteles ,,mai ,onorabila"decat a altora în opinia dvs în cel mai bun caz o sa obțineți 2,3 mii de Euro.Importante personalități publice care au fost atacate repetat dr televiziuni au primit câteva mii de lei un fost procuror anti coruptie a primit câteva zeci de mii de euro și sumele au părut mari și oferite cu larghete datorita calității acestuia .În cauze în care s ar cauza accidente cu vătămări corporale grave sau chiar decesul mai multor persoane și tot nu s a ajuns la astfel de sume nici pe departe..
Cererile îndreptate împotriva statului, autorităților și instituțiilor centrale sau locale, precum și a altor persoane juridice de drept public pot fi introduse la instanța de la domiciliul sau sediul reclamantului ori la instanța de la sediul pârâtului
Da si care e aia tribunalul sau cuirtea de apel?

Cornel Vasile a scris:

Cererile îndreptate împotriva statului, autorităților și instituțiilor centrale sau locale, precum și a altor persoane juridice de drept public pot fi introduse la instanța de la domiciliul sau sediul reclamantului ori la instanța de la sediul pârâtului

Pentru un malpraxis se da cateva sute de mii de euro dar daca persoana a fost omorata sau neglijata intentionat plus ca la mine e vorba de 7 rude care mi-au fost omoate si nu e vorba ca onoarea mea e mai importanta ca a altora cu toate ca am realizat in perioada asta multe lucruri bune mai mult decat toti cei pe care ii mentionati, la un loc plus ca situatia mea se intinde pe plan global nu doar in tara deci reputatia mea si a familiei mele a fost manjita in vazul intregii planete. Nici unei persoane/familii nu i s-a mai facut vreodata asa ceva nici la Auschwitz nu a fost asa.
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2023
Manuela Rășină, administrator
E dreptul dvs sa solicitați ce doriți și sa sperați.Pe mine motivele invocate m au lămurit pe deplin probabil o sa il lamuriti și pe judecător cu argumente atât de pertinente.Sunt sigur ca avocații din Roman așteaptă cu nerăbdare un astfel de proces trebuie doar sa I contactați..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul apararii, ... utilizator16eu utilizator16eu Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul apararii, sri-ul, spitalul Roman, politia Roman si ministerul de finante toate intr-un singur proces si ... (vezi toată discuția)
Probleme din justitia romana noty noty Ma adresez dumneavoastra in ideea ca veti reusi sa ma ajutati in problema mea-in neregulile constatate si veti reusi sa ma indrumati si elucidati ceea ce sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dragosdragos1991 dragosdragos1991 imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc... Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa ... (vezi toată discuția)