avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

Buna ziua! A-si dori sa stiu daca concediul prenatal s-a prelungit de la 126 zile la 168 zile si unde pot gasi legea cu modificarile .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 6 August 2009
Asiguratele sistemului public au dreptul, pe o perioda de 126 de zile calendaristice, la concediu pentru sarcina si lauzie, perioada in care beneficiaza de indemnizatie de maternitate.
Nu s-a modificat aceasta prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Helen15 Helen15 Buna ziua. am o intrebare la dvs. legata de concediu prenatal, este adevarat ca acesta se acorda pe o perioada de 126 zile calendaristice, dintre care 42 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal dicimihaela dicimihaela AS DORI SA STIU EXACT CAT DUREAZA SI CUM SE CALCULEAZA CONCEDIUL PRENATAL/POST NATAL. S-A SCHIMBAT LEGEA??? (vezi toată discuția)
Durata concediului de sarcina si lauzia Monici Monici Buna ziua, Am inteles ca senatorii au venit cu o propunere legislativa potrivit careia asiguratele au dreptul sa stea 168 zile de sarcina si lauzie, in loc ... (vezi toată discuția)