avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de hrana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de hrana

Pentru alocatia de hrana de care beneficiaza un copil cu invatamant la domiciliu pot face cerere de a fi platita si retroactiv?Precizez ca fiul meu are invatamant la domiciliu din semestrul al doilea al anului scolar trecut si eu am fost anuntata ca el beneficiaza de aceasta alocatie de abia acum.Astept raspunsul dvs pentru a sti cum sa formulez cererea pentru ca fiul meu sa primeasca aceasta alocatie de hrana,fiind dreptul lui.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 13 Martie 2016
In opinia mea, beneficiaza din semestrul al doilea al anului scolar trecut .Prin urmare, solicitati plata retroactiva a acestui drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pentru copil cu handicap edelweiss67 edelweiss67 In masura in care se poate va rog din suflet.... spuneti-mi de ce drepturi beneficiaza un copil de 11 ani cu autism infantil, retrad grav si epilepsie, inscris ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)
Alocatie de hrana edelweiss67 edelweiss67 Buna ziua Am o mare rugaminte. Fiul meu are 11 ani, este inscris in invatamantul special la domiciliu (cls II-a) si as vrea sa depun cerere pentru alocatia de ... (vezi toată discuția)