avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare gratuita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare gratuita

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti cu privire la intabulare
1. Intabularea gratuita se poate face in Bihor?

2 am inteles ca pina in toamna acestu-i an se poat face intabularea printr-o procedura mai simpla, din toamna numai prin instanta saiu ceva de genu
e adevarat?

Cu respectt, Ana N
Cel mai recent răspuns: ContSters171121 , utilizator 13:12, 14 Martie 2016
Eu dupa cum am auzit ca si ultim zvon a fost ca statul a acordat 30 de lei pentru o intabulare din asta, practic nu exista topograf care l-ar face pe atatia bani avand in vedere ca doar taxele ajung pe la 200 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Republicarea legii privind alocatia de stat pentru copii vio_suciu2000 vio_suciu2000 buna ziua. am auzit ca s-a schimbat legea cu alocatia de stat pentru copii. Am auzit la TV ieri, 7 mai, ca mamele ce se incadreaza pentru 85% din salar- la ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren manuelah manuelah va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...la sfarsitul lunii februarie am mers la notar sa fac succesiunea dupa tatal meu decedat, pentru o casa la tara si ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala refacuta necesara pentru plata impozitului? Caramela80 Caramela80 Buna ziua. In urma decesului tatalui meu am mostenit printre altele si o bucata de teren intravilan care a fost folosit pana acum ca gradina. Dupa primirea ... (vezi toată discuția)