avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema de intretinere.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema de intretinere.

Dupa decesul soacrei mele,sotia mea si sora ei mai mare au cedat drepturile de mostenire surorii lor mai mica cu intelegerea (verbala) sa-l intretina pe tatal ei la batranete.Cedarea sa facut la notar acum vreo 15 ani.De aproape 2 ani,sora mai mica la abandonat pur si simplu pe batran(are 86 ani)obligandu-ne pe noi sa ne ocupam de el facand naveta de la Timisoara la Iasi.A plecat in Italia cu familia ei si cu sora ei mai mare,nu am reusit sa luam legatura cu ele.Acum cand l-am adus pe tatal ei la Timisoara,am cautat in acte si am gasit un contract de vanzare-cumparare pentru casa si teren,intre ea si batran legalizat la notar.Batranul sustine ca nu a semnat nimic,nu a fost la notar si nu a primit bani.Spunetim va rog, daca se poate anula acest cotract ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: sinculi , utilizator 20:46, 13 Martie 2016
Pe jumatatea mamei nu se mai poate face nimic. Pe jumatatea tatalui se poate cere in instanta anularea contractului de vanzare pentru lipsa pretului.
Multumesc pentru raspuns.In contract este trecut un pret(150 milioane lei vechi) nustiu daca este real,dar batranul sustine ca el nu a semnat nici un contract si nu a primit bani, nua fost la niciun notar.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! părinții mei de 80 și 86 de ani au făcut contract ... Cuore Cuore Bună ziua!Părinții mei de 80 și 86 de ani au făcut contract de vânzare surorii mele cu promisiunea să aibă grijă de ei.Nu am știut ce au semnat .La ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract vanzare-cumparare (posibilitate anulare) Radu40 Radu40 Buna ziua, Sunt in divort cu sotia. In timpul casatoriei am cumparat, impreuna, un teren de la tatal sotiei. Contractul a fost facut la notar si mentioneaza ... (vezi toată discuția)
Probleme ttizza ttizza tatal meu are probleme psihice, amnezie, mai multe certificate medicale care atesta lipsa discernamantului. cat am fost la munca in italia, el fara sa se ... (vezi toată discuția)