avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren de fotbal la etaj, injuraturi si urlete cat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren de fotbal la etaj, injuraturi si urlete cat cuprinde

Buna ziua,

La doua case distanta de unde locuiesc este un restaurant, care are si un teren de fotbal, la etaj, afara. Adica este construit pe niste piloni, ca un pod (sa zicem) si inconjurat cu plasa. Nu ma astept ca cei care vin sa joace fotbal sa recite poezii, dar se pare ca fotbalul implica urlete si la fiecare doua lovituri de mine, 3 injuraturi. Fiind la inaltime, se aude foarte tare tot ce se petrece acolo, iar urletele si injuraturile sunt bomboana de pe coliva. Care ar fi distanta minima si conditiile in care poate fi construit si folosit un teren de fotbal ? Exista vreo baza legala sa pot face o reclamatie? Ma deranjeaza destul de tare, plus ca am un copil micut, care ar trebui sa nu auda toata porcariile pe care le emit "intelectualii"de pe teren. (media de jucat fotbal e cam o data la doua zile, dar de cele mai multe ori se intampla in fiecare zi)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:57, 13 Martie 2016
Sesizati oficial politia responsabila,care daca se confirma sesizarea poate dispune sanctiune pecuniara in temeiul disp L nr 61/1991
Daca neajunsurile continua puteti sesiza oficial serviciul de specialitate din primarie care poate dispune suspendarea autorizatiei de functionare a unitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini insuportabili, violenti catalinrcd catalinrcd De 2 ani familia mea este deranjata de locatarii apartamentului de deasupra noastra. S-a mutat un individ la sfarsitul anului 2020 si locuieste aici cu iubita ... (vezi toată discuția)
Suntem deranjați constant de zgomotele de la repetiția unei fanfare din clădirea bisericii penticostale de lângă noi. există o măsură legală prin care putem soluționa aceasta problemă? HElenab HElenab Buna ziua, Am construit o casa langa o sala de evenimente a bisericii penticostale, care ulterior s-a transformat in sala de repetitii pentru fanfara ... (vezi toată discuția)
Ridicare bloc fara autorizatie de constructie Andreas111 Andreas111 Buna seara, Va supun atentiei problema mea. Locuiesc intr-un cartier rezidential nou, iar, de vreo 6 luni, in laterul blocului meu, la mica distanta in ... (vezi toată discuția)