avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cazare Litoral
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cazare Litoral

Buna seara,
Cunosc pe cineva care are o casa in apropierea plajei din Mamaia. Pot incheia un contract la Circa Financiara/ Notar pe 11 zile pentru cazare 1-11.07.2016 sa fiu sigura de rezervare. Sau trebuie prin agentia de turism, care cer un comision nesimtit de 30%.

Alte discuții în legătură

Alte servicii de rezervare si asistenta turistica 7990 acd acd Buna ziua, M-ar interesa sa deschid un site de rezervari cazari online . Precizez ca pe site se va putea platii contravaloarea inchirierii Ca sa evit ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara inselatoare refuza sa restituie suma anticipata drept avans. Alcorgea Alcorgea Buna ziua! In urma cu doua saptamani circa, am fost contactata prin e-mail de o agentie imobiliara din orasul B. care mi-a propus o casa pentru a o cumpara, ... (vezi toată discuția)
Am facut o rezervare pe booking.com pt o cazare tip apartament ... ionut_mhl ionut_mhl Am facut o rezervare pe Booking.com pt o cazare tip apartament in Italia. Booking mi-a facut legatura cu proprietarul care mi-a dat un cont in care am ... (vezi toată discuția)