avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale COD FISCAL ART 469 lit d la cine se refera scutirea
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

COD FISCAL ART 469 lit d la cine se refera scutirea

d) mijloacele de transport aflate în proprietatea sau coproprietatea persoanelor prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b) și art.
4 alin. (1) din Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare, pentru un singur mijloc de transport, la
alegerea contribuabilului;

Va rog spuneti mi cine se incadreaza concret la art 4 al 1 ,si art 3 al 1 litb---sunt urmas si am primit raspuns ca nu beneficiez de scutire, este corect?Nu mi s a precizat cine se incadreaza la art 4,al 1
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:17, 14 Martie 2016
Legea 341/2004- actualizată:
[ link extern ]

ART. 4
(1) Prin urmaş de erou-martir se înțelege persoanele îndreptățite să beneficieze de prevederile prezentei legi, şi anume soțul supraviețuitor, părinții celui decedat şi fiecare dintre copiii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru auto 2016-noul cod fiscal zefirzefir zefirzefir Sunt Urmas EROU REVOLUTIE 1989 ,si va rog sa mi spuneti daca si urmasul beneficiaza de scutire pentru plata impozit un auto,citez \" d) mijloacele de transport ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal art 469 lit d la cine se refera scutirea? zefirzefir zefirzefir Am raspuns de la TAXE SI IMPOZITE, ca urmas EROU, ca nu beneficiez de scutire impozit pentru autoturism, ca nu e prevazut in leg 227 -2015, oare asa este?Va ... (vezi toată discuția)
Drepturi urmas revolutionar babutza babutza Buna ziua, Am o intrebare referitoare la drepturile de urmas ale unui revolutionar. Tatal a fost revolutionar si as fi vrut sa stiu ce drepturi are mama ca ... (vezi toată discuția)