Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema:
Am o cladire construita pe hotar de peste 25 ani cu acordul fostilor proprietari, avand si martori. Actualii proprietari, copiii fostilor proprietari au fost de acord semnand declaratia pentru planul de situatie cadastrala, dar acum contesta faptul ca apa curge de pe acoperisul lor pe acoperisul meu si de acolo in zidul cladirii ei dar vecina a construit acum 7 ani si nu a respectat distanta dintre cladiri.
Cine are dreptate in acest caz si ce solutii vedeti in rezolvarea acestei probleme.
Va multumesc.
Cu respect.
Nu avem autorizatie de constructie.In perioada respectiva nu se dadea voie sa se construiasca si parinti au primit amenda, iar ulterior au primit titlul de proprietare pentru parcela respectiva si in anul 2005 am realizat planul cadastral si intabularea.
Dvs aveti dreptate. cata vreme aveti cadastru si intabulare pe acea constructie vecina nu are ce sa faca!
Bineinteles , isi poate muta constructia , dar nu cred ca ii va conveni!:D
Inchidere balcon
Ancaaaaaaa
Buna ziua,
Ma aflu in situatia in care vreau sa cumpar un apartament la parterul unui bloc nou direct de la dezvoltaror. Situatia este urmatoarea: receptia ... (vezi toată discuția)