avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie

vreau sa ma casatoresc cu un cetatean marocan ,la consulatul marocan din italia.ce acte am nevoie eu ca si cetatean roman pentru incheierea casatoriei.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:28, 15 Martie 2016
In principiu aveti nevoie de actul de identitate, actul de rezidenta pe teritoriul Italiei, certif. de nastere apostilat, adev. de cutuma pe care o obtineti de la locul de nastere, dupa caz sentinta de divort, certif.de nastere copii, sau certif de deces daca sunteti vaduv/a. Trebuie sa mergeti la consulat si sa intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean chinez mihaela_meila mihaela_meila As dori sa stiu care sunt actele de care avem nevoie pentru casatorie. Este posibil sa facem cununia civila si in Romania si in China? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Casatorie în spania cu cetățean marocan Vioricavio447@gmail.com Vioricavio447@gmail.com Sunt romanca si locuiesc in Spania,si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean marocan aici in Spania. As dori sa stiu daca ne putem casatori la consulatul roman ... (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)