avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Educatoarea este mama mea
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Educatoarea este mama mea

Buna ziua,

Copilul meu este la o gradinita de stat din Brasov, la grupa mijlocie (copiii au 4 - 5 ani). Una dintre cele doua educatoare are copilul in aceeasi grupa, desi baiatul are numai 2 ani.

Din septembrie si pana acum am tot observat in multe situatii subiectivismul ei si faptul ca mereu ii ia apararea copilului ei fata de ceilalti din grupa, mereu este cu propriul copil in brate, la masa il hraneste, iar de ceilalti nu stie cine si daca a mancat..

Va rog sa ma lamuriti daca este legal ca o educatoare sa aiba propriul copil in aceeasi grupa unde preda. De asemenea, ce am putea face, noi, ca si parinti, pentru a schimba aceasta situatie?

Multumesc,
Raluca
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 11:16, 14 Martie 2016
Se poate completa efectivul grupei de copii 4-5 ani și cu copii mai mici. Nu este interzis nicăieri să înscrii copilul tău la grupa la care lucrezi (stat sau privat).
Dacă aveți nemulțumiri, vă puteți adresa conducerii grădiniței sau Inspectoratului Școlar. Mai aveți și alternativa de a vă transfera copilul la altă grădiniță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de comportament in cadrul gradinitei teodora g teodora g buna ziua. copilul meu este in grupa mijlocie la o gradinita cu program prelungit. acolo este si un baietel cu un comportament deviant, in sensul ca bate copii ... (vezi toată discuția)
Rugaminte informatii solutionare problema gradinita Catalin.Baltag Catalin.Baltag Bună seara! Va scriu rândurile următoare din postura unui părinte cel puțin disperat, care încearcă să găsească o soluție pentru problema descrisă ... (vezi toată discuția)
Petitie catre directoul unei institutii de invatamant CLAUDIA JARCA CLAUDIA JARCA Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa aveti un pic de rabdare pentru a putea explica problema: am un copil in varsta de trei ani si jumatate pe care in ... (vezi toată discuția)