avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit teren persoana juridica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit teren persoana juridica

Buna ziua,
Reprezint o socitate comerciala care are in proprietate terenuri arabile situate in intravilan si o faneata in intravilan pe raza unui municipiu si a doua comune.
Stiu ca s-a schimbat codul fiscal si intrebarea mea este mi se mai calculeaza impozitul pe teren ca anul trecut in sensul ca tot terenul era trecut la curs constructii sau este altfel, m-au instiintat ca trebuie sa depun o declaratie.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Taxa teren HanibalK HanibalK Dacă deţin împreună cu soţia 2000 mp teren intravilan (teren arabil), cum se calculează impozitul pe teren? Impozitul pe cei 400 mp asimilaţi ... (vezi toată discuția)
Teren construibil sau neconstruibil deci platitor sau nu de tva ? sorin1977 sorin1977 am vandut mai multe terenuri si depasesc suma de 35000 de euro dar in momentul vanzarii terenurilor in contractul de vanzare cumparare scria teren arabil ... (vezi toată discuția)