avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vanzarea in UK sub alt brand a unor produse realizate ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vanzarea in UK sub alt brand a unor produse realizate in Romania

Buna ziua !

As dori o parere din perspectiva juridica a legalitatii revanzarea in UK sub alt brand(contruit de mine) a unor produse realizate in Romania si care sunt comercializate in Romania sub alt nume ( din cautarile mele in baza de date OSIM acel nume nu este inregistrat ca si marca).
Exista vreo diferenta din punct de vedere legal daca folosesc o firma inregistrata in Ro sau una inregistrata in UK ? ( produsele vor fi comercializate online prin intermediul unei platforme de e-commerce).

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:50, 15 Martie 2016
Nu aveti dreptul de a incalca marcile altora, deci daca toti posesorii marcilor respective isi dau acordul scris pentru ceea ce faceti cu ele, nu vad nicio opreliste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Punerea in circulație a unui produs marca înregistrată Andrei Cosmin Andrei Cosmin Buna ziua! Sunt acuzat de următoarele: “Punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse ... (vezi toată discuția)