avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Punerea in circulație a unui produs Marca ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Punerea in circulație a unui produs Marca înregistrată

Buna ziua!
Sunt acuzat de următoarele:
“Punere in circulatie a unui produs purtand o marca
identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice
ori similare'' prevazute si pedepsite de art.90, alin.1, lit.

Comercializez online produsele unui producător internațional, al cărui nume, in Romania, este înregistrat la OSIM ca fiind marca înregistrată de o anumită societate.
Pot fi acuzat de cele mai sus menționate atata timp cat eu nu vand produsele societății românești care are acelasi nume înregistrat la OSIM ca si producatorul internațional al cărui produse le comercializez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrei Cosmin , utilizator 07:54, 19 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! este legal sa vand adidasi neoringinali (fake) online, ... AlexandruStr@ AlexandruStr@ Buna ziua ! Este legal sa vand adidasi neoringinali (fake) online, adusi din china, daca anunt cumparatorul ca ei sunt replici si nu originali. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)