Buna ziua,
va rog frumos daca ma puteti ajuta sa inteleg ceea ce traiesc-
-bunicii mei au decedat ambii in 1998-
-in 1999mama mea si sora ei au vandut o casa si niste teren cu un contract de vanzare cumparare care este inregistrat la primarie-
-in 2004 s-a dezbatut mostenirea doar dupa bunica (dupa care avem certif de mostenitor)
-cele 2 mostenitoare(mama si sora ei )nu se inteleg acum sa faca iesirea din indiviziune pe motiv ca matusa NU VREA.In acelasi timp ,toate actele sunt la ea.
-cum sa procedam ca sa rezolvam aceasta problema si mai ales cum a fost posibil ca in 1999 sa vanda bunuri din masa succesorala fara ca mostenirea sa fi fost dezbatuta?
Va multumesc frumos
Pai sa va raspunda mama cum a fost posibil sa vanda in 1999.
Daca nu vrea succesiune dupa bunic si partaj voluntar la notar, se va face in instanta. Solicitati instantei sa puna in vedere partii adverse sa prezinte documentele.
Dna avocat,va multumesc.Avand in vedere varsta inaintata a celor 2(mama si matusa)nu ma pot baza pe cele spuse,dar stiu ca s-a vandut ceva.Am incercat la dna notar care a r fi incheiat tranzactia si ...nu se afla nimic in acest sens.Nu stiu de unde sa incep.Este important in instanta acel contract ?eu suspectez alte lucruri si as fi vrut sa vad contractul inainte de a ma adresa instantei.Inteleg ca e singura optiune-actiunea in instanta.Pot eu ca prin procura notariala sa ma angajez in acest razboi ,astfel incat sa nu o mai car prin instanta si pe mama ,care oricum locuieste la 70km de mine ?