avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in Spania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in Spania

Bunan ziua,as vrea sa ma casatoresc in Spania cu un cetatean din America de sud .El nu este cetatean comunitar ,locuieste in Spania fara acte de rezidenta.Ne putem casatori la Ambasada Romaniei in Spania,sau trebuie sa venim in Romania? Eventual ce acte sunt necesare in ambele cazuri . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:30, 15 Martie 2016
Nu puteti in Spania pentru ca el n-are acte de rezidenta iar in Romania nu poate intra fara viza, deci in situatia asta nu va puteti casatori in UE. Trebuie ori sa-si faca permis de rezidenta in Spania ori sa aplice pentru viza la ambasada noastra din tara lui.

Nici viza n-are pentru Spania, sta ilegal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un marocan in romania stefan elena flori stefan elena flori locuim in italia.marocan nu are acte in it romanca are acte in it.avem un copil de 3ani nascut in italia.copilul are acte romanesti.vrem sa ne casatorim in ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie transcris adno adno Buna ziua !Sunt casatorita in Grecia ,am inregistrat casatoria si la ambasada Romaniei;apar si in tara ca fiind casatorita sau trebuie sa ma casatoresc si in ... (vezi toată discuția)