avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

In urma concedierii colective, dupa intoarcerea la serviciu din concediul crestere copil 2 ani am fost instiintata ca voi fi concediata dupa expirarea termenului de 6 luni prevazut la art.25 din OUG 111/2010.In prezent sunt in perioada de preaviz.
Pot da in judecata unitatea in urma acestei concedieri?Pot beneficia de ajutor de somaj si salarii compensatorii daca dau in judecata unitatea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 14 Martie 2016
BalaseiDaniela a scris:

...
Pot da in judecata unitatea in urma acestei concedieri?Pot beneficia de ajutor de somaj si salarii compensatorii daca dau in judecata unitatea?

Cu ce articol va inceta c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la intoarcerea din concediu crestere copil rodicab76 rodicab76 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoearea situatie: in august 2012 am optat pentru concediu crestere copil de 1 an de zile, in ideea de a ma intoarce la serviciu ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenirea din ccc AncaPlatschek AncaPlatschek Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem o angajata, reintoarsa din Concediu Ingrijire Copil mai repede de 1 an. In urma reorganizarii societatii, d-nei i s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reintoarcerea la munca dupa ccc ValeaJiului ValeaJiului In aprilie ar trebui sa revin in campul muncii, dar angajatorul meu mi-a dat de inteles ca nu ar mai avea nevoie de mine, ca postul meu nu ar mai exista. As ... (vezi toată discuția)