avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie in oras
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie in oras

Buna seara! Doresc sa construiesc o locuinta in oras , am toate avizele si autorizatiile scoase dar am auzit ca in urban nu se poate construi decat cu firma de constructii , iar eu as vrea in regie proprie, e clar din care motiv- pretul .Stie cumva cineva daca in urban pot construi in regie proprie? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Constructie in oras criss_media73 criss_media73 Buna seara! Revin cu o intrebare la care am asteptat in zadar un raspuns. Vreau sa construiesc o casa in oras , am toate avizele gata inclusiv autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Care este suprafata min. pt. constructia unei case??? viorko viorko Va salut pe toti cei de pe forum! Am o problema si nu stiu cum sa fac. Am un teren intravilan cu o supraf. de 128 mp, cu deschiderea la strada de 7m. Ca sa-mi ... (vezi toată discuția)
Constructie in regie proprie magicstar magicstar Buna seara, As vrea sa stiu daca in Bucurestiul zilelor noastre se mai poate construi o casa in regie proprie - avem autorizatie de constructie obtinuta. As ... (vezi toată discuția)