avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie in oras
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie in oras

Buna seara! Revin cu o intrebare la care am asteptat in zadar un raspuns. Vreau sa construiesc o casa in oras , am toate avizele gata inclusiv autorizatie de constructie..Vreau sa stiu daca la oras se poate construi o locuinta personala in regie proprie.As vrea sa evit sa construiesc prin firma datorita - exact- pretului! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionita Loredana Avocat , Avocat 13:26, 17 Martie 2016
Buna ziua,

Puteti construi in regie proprie, dar aveti nevoie de proiectant și de un diriginte de santier.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie in oras criss_media73 criss_media73 Buna seara! Doresc sa construiesc o locuinta in oras , am toate avizele si autorizatiile scoase dar am auzit ca in urban nu se poate construi decat cu firma ... (vezi toată discuția)
Construire casa parter + anexa in mediu rural nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot sa construiesc legal in mediu rural o anexa compusa din camera centralei termice si magazie de lemne. Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Am o nelămurire. la construirea unei case în regie proprie ... MariusValentin MariusValentin Am o nelămurire. La construirea unei case în regie proprie există obligatia de întocmire a cărții tehnice ? Si daca da ce ar trebui sa cuprindă ... (vezi toată discuția)