avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neconcordante la plata anticipata a ratelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neconcordante la plata anticipata a ratelor

As vrea sa stiu ce autoritate din Romania poate verifica corectitudinea graficelor emise de banca atunci cand se face rambursarea anticipata partiala. Banca azi face intr-un fel si maine intr-alt fel iar raspunsul lor standard este ca sistemul este cel care calculeaza singur totul, ceea ce nu ma multumeste absolut deloc. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata credit prima casa Scr3wBall Scr3wBall Buna seara. As dori si eu sa stiu daca o banca are dreptul sa imi impuna, in vederea achitarii anticipate a unei parti din suma imprumutata, prezentarea de ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un credit as vrea sa platesc ce mai e din el!! alin1980 alin1980 Buna ziua . Acuma 2 ani am cumparat un logan prin banca . adica : 4000 euro am platit eu si 4000 am imprumutat prin banca pe 10 ani. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Insolventa de plata Teutu Teutu Ma numesc Ghena Mihaela si am si eu o intrebare pt.specialistii d-voastra,daca ma puteti ajuta cu un raspuns. In anul 2007 am facut un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)