avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura energie electrica

Buna ziua .Am primit o factura cu suma de 368.45 roni si bu scria nici un index doar perioada de la pana la. Am facut cont online la electrica si surpriza factura respectiva scrie coretie contor defect.
Cu o zi inainte am primit o alta faxtura cu index demontare 10383 si eu aveam platita o alra factura cu index estimat 10860 .ce ma sfatuiti cum au constata dansi ca contorul este defect dupa ce lau schimbat.
Daca nu imi anuleaza factura cum sa procedez. Va multumesc mult.:)

Alte discuții în legătură

Abuz din partea cez INTERFUN INTERFUN Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ! Am un mic magazin intr-o comuna din Teleorman.Pe 10.12.2010 am simtit un miros puternic de cablu ars si am ... (vezi toată discuția)
Deconectare de la reteaua electrica Ipj Ipj Hristos a Inviat. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Detin un teren la tara unde am o baraca metalica cu niste unelte agricole, si o cabana ... (vezi toată discuția)
Smecherie, adevar sau furt ? liviu f liviu f Buna ziua, Studiu de caz : -am o casa la tara unde locuieste o persoana; -pe data de 01 aprilie 2012 a fost inlocuit contorul de curent ... (vezi toată discuția)