avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie buna conduita
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie buna conduita

Buna dimineata,
am depus garantia de buna conduita in original la Consiliu si nu la autoritatea contractanta. CNSC judeca dosarul, il poate respinge ca nu a fost depusa la autoritatea contractanta?
multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: lungdan , utilizator 09:50, 15 Martie 2016
Daca ati transmis autoritatii contractante dovada constituirii garantiei ,chiar daca nu este in original, nu ar trebui sa aveti temeri. In masura in care au fost suspendate articolele care prevad executarea garantiei , nu mai este relevant faptul daca aceasta a fost transmisa in original sau in copie, relevant fiind constituirea in sine. Singurul motiv de respingere ar trebui sa fie neconstituirea garantiei inainte de data formularii contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen constituire garantie buna conduita anjinsan anjinsan Buna Ziua, Am contestat o solutie de respingere a unei oferte. Odata ajunsa contestatia la Comisia de Solutionare, aceasta ne solicita sa depunem dovada ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna conduita greensea greensea Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce garantie trebuie constituita in cazul unei contestatii la comunicarea rezultatului procedurii si daca se opreste o suma de ... (vezi toată discuția)
Procedura de achizitii in calitate de ofertant marymary1 marymary1 Am participat la o procedura de achizitii in calitate de ofertant In caietul de sarcini se preciza “Ordin de plată confirmat de banca emitentă ... (vezi toată discuția)