nu mi se pare corect ca eu tanar care conduc foarte bine si am reflexe super fata de un batran sa platesc de 6x mai mult
Nu va suparati dar de unde atata modestie ???
Ati uitat totusi sa recunoasteti ca un sofer batran are mult mai multa experienta cunoaste cum sa solutioneze o situatie in trafic...
Soferul ala batran cum il denumiti dv se deplaseaza cu viteza legala,cu reflexele lui batrane,dar nu se angajeaza in "liniute",drifturi ,depasiri in locuri fara vizibilitate si nu sunt atat de reticenti fata de participantii la trafic
Realitatea demonstreaza ca in majoritatea covarsitoare a evenimentelor rutiere sunt implicati ,sau chiar sunt generate de soferi tineri,care conduc foarte bine,etc...
In aprecierile dv aveti numai cuvinte de lauda la adresa dv ca si tanar ,apreciati ca soferii batrani ar trebui sa fie restrictionati de la dreptul de a conduce pe drumurile publice,dar totusi va bucurati sa speculati si beneficiati de facilitatile acordate batranilor....
Da conduc mult mai repede decat viteza legala, dar asta doar pentru ca reflexele imi permit treaba respectiva.
Dar poate ati vazut si dvs la TV anii trecuti cazul cu mosulica care a facut infarct,.. sau care hb nu au sa tina volanul in mana, pot parca doar unde intra tirul (blocand traficul) si alte chestii.
Si da ca sa fiu putin mai caustic D-na ynocentta o sa ma iau putin de femeile sofer [/u
hai sa mergem si pe premisa femeile hb nu au sa conduca (in general, si ma puteti contrazice oricat, pana si femeile recunos ca conduc mai pasta per total ca barbatii)
hai sa fim seriosi, in tara "nimanui" in care si ministrul mediului isi inmatriculeaza masina in Bulgaria pt a evita o lege data de ea,... hai sa o lasam balta si sa nu mai facem pe lupii moralisti.
Daca bunica va face act de donatie masina pe tata benficiez de vreo scutire (la RAR, etc)?
conduc mult mai repede decat viteza legala, dar asta doar pentru ca reflexele imi permit,mai pe intelesul tuturor incalcati normele referitoare la regimul vitezei de deplasare care,in conformitate cu dispozitiile in vigoare se incadreaza drept contraventie-conditionat de eventualele eenimente care au fost generate de exccesul de viteza
~ final discuție ~