avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... modificari legea pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

modificari legea pensiilor

Buna ziua. In legatura cu introducerea in legea pensiilor a unui articol care prevede ca mamele cu 3 sau mai multi copii au dreptul sa iasa la pensie cu un an mai devreme, daca acest articol va intra in vigoare, mamele care au fost in pensie anticipata partiala si au trecut la pensie definitiva, inainte de intrarea in vigoare a acestui articol,vor avea dreptul de a solicita diferenta de pensie intre pensia definitiva si pensia anticipata partiala pentru ultimul an?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:00, 15 Martie 2016
Cand o sa apara modificarea legii in Monitorul Oficial vom sti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala bagarica bagarica Buna:) As avea si eu cateva intrebari legate de pensia anticipata. Astfel: 1.Fiind o femeie in varsta de 55 ani impliniti, cu 30 ani lucrati -din care 3 ani ... (vezi toată discuția)
Noa lege a pensiei mary50 mary50 Buna ziua,inteleg ca pentru recalcularea pensiei e nevoie de ceva timp,dar articolul care se refera la mamele ce au nascut minim 3 copii pentru a iesi la ... (vezi toată discuția)
Mai poate beneficia de pensie anticipata partiala? aliatul aliatul BUNA!! MAMA ESTE NASCUTA IN 1956 SI IN SEPTEMBRIE TREBUIA SA IASA LA PENSIE ANTICIPAT . A PLATIT CONTRIBUTIILE IN AVANS IN LUNA MARTIE PT RESTUL LUNILOR CATE ... (vezi toată discuția)