avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luarea în spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luarea în spatiu

Ce trebuie sa fac pentru a fi luata in spatiu de un proprietar de imobil?
Mentionez ca am viza de flotant la o adresa( eu stau in chirie) ,iar acum pentru a * mi inscrie copilul la scoala dorita imi trebuie alta adresa.
Exista posibilitatea de a fi luata in spatiu printr_o declaratie la notar fara a mai merge la politie?
Eu lucrez in invatamant, dar acest criteriu nu exista in prioritatile inscrierii la scoala .
Sfatuiti_ma ce trebuie sa fac? Care sunt cei mai simpli pasi!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:28, 15 Martie 2016
Dovada domiciliului sau rezidentei se face cu un act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu draghiciadriana draghiciadriana Ce trebuie sa fac pentru a fi luata in spatiu de un proprietar de imobil? Mentionez ca am viza de flotant la o adresa( eu stau in chirie) ,iar acum pentru a * ... (vezi toată discuția)
Contract comodat vs viza flotant StefiPop StefiPop Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. De 2 ani sunt relocata impreuna cu familia in Brasov. Stau cu chirie in Brasov de 1 an in acelasi apartament. ... (vezi toată discuția)
Protest impotriva vizelor de flotant pentru inscrierea la scoala oannad oannad buna ziua, sunt una din mamele dezavantajate de noua lege a invatamantului. nu am vrut sa fac o ilegalitate printr-o viza de flotant falsa pentru a-mi ... (vezi toată discuția)