avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clarificare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clarificare

Am avut un accident , mai bine spus o tamponare usoara, eu fiind vinovata de aceasta pentru nerespectarea distantei regulamentare fata de vehicolul din fata mea. In urma tamponarii a rezultat avarierea usoara a celor 2 vehicule si o victima, respectiv soferul din masina din fata mea pe care am tamponat-o, care a solicitat serviciul de ambulanta si a fost tranportat la spital. In urma verificarilor facute de seviciul de urgente minore s-a constatat ca victima nu are nevoie de ingrijiri medicale. S- a dat NUP dosarului meu penal. Pe ce perioada poate sa-mi se retina permisul de conducere? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 12:51, 15 Martie 2016
Intelegand ca vi s-a retinut deja permisul de conducere, trebuie sa mergeti cu Ordonanta de Clasare de la Parchet, la Politia Rutiera. Incidentul, ramand de natura contraventionala, PR va stabili prelungirea sanctiunii de retinere a permisului sau vi-l va inapoia imediat (asa cum cred ca este cazul dvoastra).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa Stefan Florea Stefan Florea Buna seara , in urma cu 8 zile am avut o tamponare in care eu am fost vinovat lovind in spate din neatentie un alt autovehicul. Am facut amiabila dupa ce m-am ... (vezi toată discuția)
Retinere permis strain, cu drept de circulatie Cica_m11 Cica_m11 Buna seara! Voi fi recunoscator pentru raspuns la urmatoarele intrebari. Acum o saptamana am fost implicat intr-un accident de circulatie, am tamponat un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala Matetrucker Matetrucker Buna, Am provocat un accident rutier in Ianuarie Circuland in trafic in coloana, la un moment dat coloana s-a oprit brusc in fata mea dar din pacate am lovit ... (vezi toată discuția)