avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare corporala din culpa

Buna seara , in urma cu 8 zile am avut o tamponare in care eu am fost vinovat lovind in spate din neatentie un alt autovehicul. Am facut amiabila dupa ce m-am asigurat ca nu sunt victime , bifand cu Nu casuta de vatamari corporale impreuna ca persoana ce conducea autovehiculul tamponat .Dupa 6 zile persoana din vehicolul pe care l am lovit in spate s-a dus la spital spunad ca se simte rau din cauza tamponarii din urma cu 6 zile . Am fost conatactat de cei de la politia rutieara si mi-sa retinut permisul de conducere cu drept de a conduce pana la solutioanarea cazului deschizandumi si dosar penal pt vatamare corporala din culpa ! Ce trebuie sa fac in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:14, 12 August 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Aveam 30-40 km/h in localitate. Da persoana este soferul iar in masina mai era un copil de 6-7 ani care de asemenea nu avea nimic , Ea a declarat la spital unde a fost chemata politia ca nu are nici un fel de pretentie din partea mea din spusele politaiului .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La o tamponare spate-față se poate ca persoana/persoanele din autoturismul lovit să simtă după câteva zile dureri în anumite părți ale corpului (nu le precizez pentru a nu da idei presupusei persoane vătămate). Urmările unei asemenea tamponări depind de viteza de tamponare.. Solicitați ca presupusa victimă să obțină și să depună la dosar un certificat medico-legal din care să rezulte numărul de zile de îngrijiri medicale acordate de medicul legist.. Ar putea fi vorba de un șantaj.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, stare de ebrietate, victima DeanRomy DeanRomy Speta este simpla. Un prieten conducea in stare de ebrietate un autoturism si a acrosat un alt auto pe drum national. O persoana din acest autoturism este inca ... (vezi toată discuția)
Clarificare camelia rusu camelia rusu Am avut un accident , mai bine spus o tamponare usoara, eu fiind vinovata de aceasta pentru nerespectarea distantei regulamentare fata de vehicolul din fata ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime dio2016 dio2016 Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati si pe minein urmatoarea problema. A avut loc un accident de circulatie( lovire din spate). Soferul masinii lovite ... (vezi toată discuția)