avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare creante
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare creante

Buna ziua
in anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale in cuantum de 30000 lei am restituit o parte din bani,iar cand lucrurile la servici nu au mai mers la servici mai exact in 2013 am intrat in procedura de executare silita la intreaga valoare a creditului. De la momentul executarii silite si pana in acest moment am rambursat abia 1/3 din cea ce a trimis executorul contractat de firma de recuperare.Asta inseamna ca mai am de platit cativa ani buni.
Am inteles ca senatul a adoptat un proiect de lege prin care obliga firmele de recuperare sa obtina de de la datornici maxim dublul sumei cu care ei au cumparat creanta de la banca
Doresc sa intreb daca acest proiect de lege va fi aprobat beneficem si noi cei care suntem in procedura de executare silita?
Cum si de unde putem afla suma cu care firma de recuperare a cumparat creanta de la banca ?
Va multumesc
Cu stima

Alte discuții în legătură

Executare silită in timpul executării silite! azburiciul azburiciul Este legal ca in timp ce după ce a fost pusa in aplicare o executare silită a unui credit, prin poprire pe salariu începută acum doi ani, banca sa vândă ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexixalex alexixalex Buna ziua, Acum un an jumatate am contractat un credit la Garanti Bank si mi-au oferit si un card de credit din acela, Bonus. La un moment dat am intrat in ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite nicoletap nicoletap Buna.As avea si eu o intrebare legata de neplata a mai multor rate bancare cum ar fi 3 carduri credit si un overdraft.In momentul in care am solicitat toate ... (vezi toată discuția)