avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatul nu vine sa-si ridice salariul...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatul nu vine sa-si ridice salariul...

Angajatul X, si-a dat demisia la sfarsitul lunii ianuarie, urmanda ca pe data de 15 februarie sa vina sa-si ridice salariul. A trecut pe la ITM a depus o plangere ca nu si-a primit banii, domnii de la ITM mi-au facut o vizita si mi-au dat termen sa-i platesc angajatului drepturile. Eu le-am spus ca angajatul nu vrea sa vina sa ia banii. Domnii de la ITM mi-au spus sa-i trimit prin posta. Intrebarea este: daca angajatul nu ridica banii, eu ce fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 17 Martie 2016
Nu veti face nimic dar veti avea dovada ca v-ati indeplinit obligatia.
Ii pastrati ben ca are dreptul sa vina sa-i solicite in termen de 3 ani de la data de la care i se cuveneau.
Daca refuza primirea banilor, mandatul postal se va intoarce si veti duce copia acestuia din care rezulta ca nu si-a ridicat banii.
Domnii de la ITM mi-au dat termen pana pe 25 martie sa-i dau banii, daca nu, imi iau amenda. 5000 lei. Au zis ca nu ii intereseaza cum fac, dar trebuie sa-i dau banii.
I-ati trimis banii prin posta ?

Alte discuții în legătură

Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Refuz primire convocare cercetare disciplinara aijin aijin Buna ziua. Ce se intampla daca un salariat refuza sa semneze convocarea pentru cercetarea diciplinara si refuza si sa primeasca scrisoarea recomandata? (vezi toată discuția)
Restante asociatie popacorina popacorina Buna ziua, ma numesc Popa Corina, nu stiu daca scriu unde trebuie, dar as avea o intrebare in legatura cu o restanta la intretinerea la bloc: presedintele ... (vezi toată discuția)