avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... MINOR AMENINTAT DE MINOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

MINOR AMENINTAT DE MINOR

Copilul meu minor a fost amenintat de un coleg de clasa tot minor si fortat sa fure bani din casa pentru a-i da lui.Ce pot face legal?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:09, 15 Martie 2016
Buna seara,
Plangere la politie dupa ce discutati cu parintii celui care a amenintat (daca aveti cu cine)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor ia bani din casă și cumpără păsări. care e răspunderea vânzătorului? 1Andreea1 1Andreea1 Bună ziua. O cunoștință de a mea a vândut unui copil minor(14 ani) niște păsări într-o perioada lunga de tine. Banii au fost furati de la părinți ... (vezi toată discuția)
Divort flori92 flori92 In cazul unui divort , in care exista un minor si eu ca mama nu am un serviciu si nici o o casa pe numele meu, iar tatal are si serviciu si casa pe numele lui, ... (vezi toată discuția)
Minorii problema, mark37 mark37 Buna seara, Sunt un tata al unui minor,despartit de 2 anii de mama copilului ,in sentinta judecatoreasca se spune ca ambi parintii trebuie sa participe la ... (vezi toată discuția)