avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Lege in vigoare?
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Lege in vigoare?

[ link extern ]

mai e valabila legea?Mi se pare ridicola!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:02, 15 Martie 2016
Buna seara,
DA este in vigoare si este o lege normala avand in vedere ca este impotriva spalarii banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asigurari de sanatate-cetatean roman rezident in strainatate adragan adragan Buna seara,sunt cetatean roman rezident de 20 de ani in Italia.In august am venit in romania in vacanta , am trecut si pe la Administratia financiara Sector 6 ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa fac si eu reclamatie la site-ul moneybookers.com dinumarin dinumarin Mi-am facut cont acolo .. la ei .. am incarcat bani de pe cardul meu pe contul de moneybookers.. dupa aia mi l-au blocat nu mai merge sa imi bag bani in contul ... (vezi toată discuția)
E legal ca un vicepresedinte de sectie de votare sa se deplaseze de la o sectie la alta dupa buletine de vot, daca e neinsotita? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR este voie ca un vicepresedinte dintr-o sectie de votare speciala sa se deplaseze de la o sectie de votare speciala dupa buletine de vot , numai cu un membru ... (vezi toată discuția)