avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa mediu

am vazut ieri stirea de la pro tv, se restituie taxa auto pt anii 2007-2013, intrebarea mea e daca eu nu am platit taxa si e din anu 2008, o pot inmatricula acuma fara a mai plati taxa?

ps. am cumparat o masina an 2008 de la unic proprietar si pt ca era undeva la 600 epuroi am preferat sa fac contract de comodat

Alte discuții în legătură

Inmatriculare definitiva - ajutor!! doru.mo doru.mo Acum ceva timp(in 2007) am cumparat din Olanda un auto.Datorita taxei de prima inmatriculare excesive nu am inmatriculat-o nici pana in ziua de azi.In Mai 2007 ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)
Buna seara. taxa de poluare vasighet vasighet Am cumparat si eu o masina dacia1310 in august 2008, cind am cumparat-o atunci am apelat la o firma care se ocupa cu inmatriculari ,am inmatriculat-o pe ... (vezi toată discuția)