avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am castigat procesul cu ministerul finantelor si vreau sa-l execut silit prin blocarea contului pana imi va achita datoria.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ionita Loredana Avocat , Avocat 13:21, 17 Martie 2016
Buna ziua,

Puteti sa incercati solutionarea amiabila a litigiului prin transmiterea unei Notificari cu confirmare de primire prin care sa le comunicati sa va vireze banii stabiliti prin hotarare judecatoreasca in contul indicat de dumneavoastra. Daca nu ii vireaza, luati legatura cu un executor judecatoresc pentru a demara procedurile de executare silita. Prima procedura nu este obligatorie.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa imi recuperez cheltuielile de judecata? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, va rog o mina de ajutor. Avocatul meu m-a lasat sa ma descurc cu asta. Am castigat irevocabil si am cheltuieli de judecata de recuperat din anul ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei sentinte leona777 leona777 Doresc sa stiu cum se procedeaza cand am castigat un proces civil si am de recuperat o suma de bani. Nu am mai fost in situatia asta, ca sa stiu cum sa fac. Va ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Ancuta ioana Ancuta ioana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire. Am obtinut pensie pentru intretinre minor prin instanță. Am primit hotararea judecatoreasca. Cum ... (vezi toată discuția)